Virágküldés Kecskemét
Attila virágszalon

6000 Kecskemét, Fürj u. 7.
ügyfélszolgálat: 06 20/48 88 362
https://www.viragkuldeskecskemet.hu/

Családi vállalkozásunk 1997-ben alakult, s mára már ismertté vált Kecskeméten. Új, modern virágkötészeti irányvonalat képviselve, már-már meghökkentő kompozíciókkal vártuk és várjuk mindig a vásárlókat.
Ebben az íratlan szabályunk is szerepet kap, amihez következetesen ragaszkodunk; semmi olyan kiegészítőt nem használunk, ami minden más üzlet szerves díszítő, vagy csomagoló anyaga, kelléke. Természetesen a névválasztás sem mindennapi. A kilencvenes évek végén talán az első, fiú nevet viselő virágüzlet voltunk. Az Attila virágszalon mélyen bevéste magát a köztudatba és kitartó munkával, folyamatos fejlesztéssel, tanulással folytatjuk a minőség, a korszerűség, a szakszerű kiszolgálás és a megelégedettség irányába mutató tevékenységünket. Büszkék vagyunk arra, hogy Kecskemét vezető virágüzletei közé tartozunk."

A virágküldést Kecskemétre a Virág a Világba virágküldő szolgálat kecskeméti üzlete, az Attila virágszalon végzi. A kiszállítás ára Kecskemétre és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 1.950.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy Kecskeméti munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Kecskemét városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

Az Attila virágszalon virágüzlet webáruháza: virágküldés Kecskemét
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Kecskemét
Törődünk egymással

Nyitva tartás:
Hétfő: 8-20
Kedd: 8-20
Szerda: 8-20
Csütörtök: 8-20
Péntek: 8-20
Szombat: 8-20
Vasárnap: 10-16

Minden ami virág és dekoráció nálunk megtalálod évszaknak, ünnepeknek, alkalmaknak megfelelõen. Közel 50 féle vágott és cserepesvirág közül választhatsz az ízlésednek megfelelően a hét minden napján reggeltõl-estig.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy kirakatunkban mindig az aktuális ünnepekhez, évszakhoz illő kompozíciókat kínáljuk a divatos színeket, virágfajtákat és kiegészítőket felhasználva.

Tevékenységünk:
virágkötészet
ajándékcsomagolás
cserepes dísznövények
esküvői dekorációk
díszkoszorúk
kegyeleti díszek
ballagási csokor
virágküldés
országos rendelés
rendezvény dekoráció
egyedi virág dekoráció
ajándéktárgyak
egyedi kerámia díszek