Apák Napja 2023 június 18.

Készülj velünk most, lepd meg édesapádat, nagypapádat egy kedves kis ajándékkal apák napja alkalmábólAz apák napját Magyarországon június harmadik vasárnapján ünnepeljük, mely a 2023-as évben június 18-ra esik. Az egyetlen háttérben nyugvó ünnep, mely igazán méltó helyre kerülhet, ha fontosnak tartod édesapád, nagyapád világnapjának a megünneplését. Hiszen mi is lenne apáink nélkül velünk? Tedd emlékezetessé számára ezt a napot egy ajándékcsomaggal. Egyedi, kézzel készített, szívvel válogatott ajándékokat tettünk egy dobozba, hogy stílusban és hangulatban megragadjuk az ünnep jelentőségét. Ha fontos neked az apák napi meglepetés, akkor ne késlekedj választani ajándékcsomag kínálatunkból, melyben biztosan találsz számára megfelelő ajándékot.

Kérünk ne késlekedj! Az ajándék csomagok vidéken készülnek, és a kiszállítást az MPL végzi munkanapokon, 1 munkanapos átfutással. Így ahhoz, hogy legkésőbb pénteken kézbesítésre kerüljön az ajándék, csütörtök 14 óráig le kell adnod a megrendelést.

Lepjük meg együtt apukádat, nagypapádat egy emlékezetes ajándékkal! Amennyiben június 5. - június 14. között leadod a megrendelést, 15% kedvezményt tudunk biztosítani számodra. A kuponkód: apaknapja
Ezt a kosár menüben, a megfelelő részben kell beírnod, és az ajándék árából a rendszer automatikusan levonja a kedvezmény értékét.

Új köntösben

Érzéki erő és gyengédség

Ajándékcsomag ára:
12 525 Ft

ajándék rendelés itt >>>

Énidő

Ajándék díszdobozban

Ajándékcsomag ára:
15 750 Ft

ajándék rendelés itt >>>

Like Jager

Férfi ajándékcsomag

Ajándékcsomag ára:
17 175 Ft

ajándék rendelés itt >>>

Bulihuligán

A parkett ördöge örömére

Ajándékcsomag ára:
19 875 Ft

ajándék rendelés itt >>>

Tokaj szőlővesszei

Exkluzív ajándékcsomag

Ajándékcsomag ára:
22 500 Ft

ajándék rendelés itt >>>

Még több ajándékcsomag itt>>> Lehetőséged van élő virágokból készült csokor rendelésre is. A csokrokat itt találod>>>