Virágküldés Békéscsaba
Erika Virágszalon

5600 Békéscsaba, Bartók u. 6.
https://www.viragkuldesbekescsaba.hu/

Távol van szeretteitől? Szeretné őket meglepni, vagy megköszönteni? Engedje, hogy segítsünk, és örömet szerezzünk önnek és szeretteinek – van benne tapasztalatunk. Talán sokak számára újdonságként hat, ha azt hallja, lehetősége van a világ bármely pontjáról kifejeznie szeretetét. Ez a lehetőség a virágküldés. Online virágküldő szolgáltatásunk a nemzetközi kínálat mellett saját tervezésű kompozícióknak, valamint látogatóink által kért egyedi igényeknek is biztosít megrendelési lehetőséget.

Sokunkkal fordul elő, hogy hosszabb-rövidebb időre távol kerülünk szeretteinktől, száz kilométerekre, vagy akár kontinensnyi távolságra. Szerencsére napjainkban a kapcsolattartásra gyakorlatilag korlátlan lehetőségünk nyílhat, amely segíthet némileg betölteni a honvágy és a szeretteink hiánya okozta űrt. Ez a távolság megnehezíti, hogy úgy fejezzük ki szeretetünket családtagjaink és barátaink felé, ahogyan azt igazán érezzük. A legtöbben telefont, internetes kommunikációt, képeslapot vagy levelet használnak érzéseik kifejezésére.

Alkalmi és egyedi csokrok minden igénynek és kívánságnak megfelelően! Szeretne különleges meglepetést kedvesének, ismerősének? Vagy netalán kevés az ideje? Elkészítjük Önnek az adott alkalomhoz, személyhez, kapcsolathoz éppen oda illő csokrot, és kiszállítjuk címzettnek.

A virágküldést Békéscsabára a Virág a Világba virágküldő szolgálat békéscsabai üzlete, az Erika Virágszalon üzlet végzi. A kiszállítás ára Békéscsabára és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy békéscsabai munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Békéscsaba városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

Az Erika Virágszalon virágüzlet webáruháza: virágküldés Békéscsaba
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Békéscsaba
Törődünk egymással

Nyitva tartás
hétfő - Péntek: 10.00 - 18.00
szombat: 10.00 - 13.00


Szolgáltatásaink
- Online virágküldés Békéscsaba
- Virágkompozíciók készítése
- Vágott és cserepes virágok értékesítése
- Virágkompozíciók kiszállítása, virágküldés belföldön és nemzetközileg
- Esküvő rendezvények díszítése
- Kegyeleti kompozíciók készítése
- Megemlékezés helyszínének díszítése
- Dísznövények beültetése
- Ajándéktárgyak csomagolása
- Szakirodalom értékesítése
- Ajándéktárgyak, kiegészítők forgalmazása
- Térdekoráció
- Szaktanácsadás