virágküldés Jászberény - Ibolya Virágüzlet

virágküldés Pusztamonostor - Virágház

Virágküldő szolgálat Jászberény, Ibolya u. 1/a.

Virágküldő szolgálat Pusztamonostor, Szabadság út 95.

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 6:00-18:00
Szombat: 8:00-15:00
Vasárnap: 8:00-12:00

 • virágküldés Jászberény
 • virágküldés Pusztamonostor
 • cserepes dísznövények
 • Virágkompozíciók, vágott és cserepes virágok értékesítése
 • vágott virágok
 • Megemlékezés helyszínének díszítése
 • kegyeleti koszorúk, készítmények
 • díszcsomagolás
 • ajándékcsokrok
 • Esküvői dekorációk teljes kivitelezése: menyasszonyi csokor, autódísz, koszorúslány és dobó csokor, kitűző.
 • temetésre koszorúk, sírcsokrok, urna- és koporsódíszek készítése és kiszállítása.

Ibolya Virágüzlet nagyobb térképen való megjelenítése

virágküldés Jászberény, Ibolya Virágüzlet - virágküldés Pusztamonostor - Virágház

Virágküldést vállalunk Jászberényre és Pusztazsomborra és közvetlen vonzáskörzetébe. Mindkét virágüzletünkben szakképzett virágkötők valósítják meg a vevők egyedi igényeit. Évszaktól és szezontól függetlenül kiemelkedő hazai és import vágott virágválasztékot, cserepes növényeket és dekorációs tárgyakat kínálunk.

Cégünk családi vállalkozásként 20 éves szakmai múltra tekint vissza.

Két virág kis- és nagykereskedést, egy 6000 m2-es fűtött virágkertészetet és egy vegyeskereskedést működtetünk.

Az IBOLYA VIRÁG Jászberényben a 31-es és 32-es főutak találkozásánál, a körforgalomnál található, az Ibolya u. 1/a-ban.

Virágüzletünk kis- és nagykereskedésként is működik. Minden időszakban 20-25 féle hazai és import vágott virágot, virágzó és zöld cserepes dísznövényeket, szálas- és csokros selyemvirágokat, szárazvirágot és belőle kötött kompozíciókat, fonott kosarakat, kerámia és üveg árut, műanyag cserepeket, tápoldatokat, virágföldeket, virágkötészeti kellékeket, valamint saját kertészetünk termékeit egyaránt versenyképes árakon kínáljuk. 180 m2-en, kiváló parkolási lehetőséggel állunk rendelkezésükre!

Pusztamonostoron található kertészetünkben gerberát, kálát, streliciát, plumózát; tavasszal muskátlit, egynyári palántát, függő cserepes növényeket; ősszel szálas-, cserepes krizantémot is termesztünk.

Látogasson el hozzánk, érdemes!

A Csuka Kft-t 1997-ben a Csuka család tagjai alapították.

A cég telephelyén, Pusztamonostoron már akkor több mint tíz éve működött a kertészet, valamint egy virágüzlet, ahol eleinte főként a kertészetben megtermelt növényeket, későbbiekben már más hazai termelőktől beszerzett, valamint import áru értékesítése is folyt viszonteladók részére is. Az üzlet a mai formájában "Virágház" néven 1999-ben nyitotta meg kapuit.

A Kft. alapítás évében nyílt meg Jászberényben az Ibolya Virág, ahol szintén egyaránt működik kis- és nagykereskedés. Az üzlet épülete 2004-ben a Széchenyi pályázat elnyerésének köszönhetően teljesen átalakult, és így a virágkereskedelemnek minden szempontból megfelelő helyszínen Jászberény legnagyobb virágüzleteként folytatta működését.

A virágkereskedelemmel párhuzamosan Goods Market néven a cég új üzletet nyitott Pusztamonostoron a Virágház épületében 2007. februárjában. Az üzlet jellegét tekintve a már ismert 100 Ft-os boltok utódja, mely azóta is töretlenül szolgálja ki a község valamint a környékbeli települések lakosait.

2008. szeptemberétől 2009. decemember 31-ig a Csuka Kft-hez tartozott már egy bejáratott jászberényi virágüzlet, a közkedvelt Virágház is.