Virágküldés Mezőkovácsháza
Borostyán virágüzlet

5800 Mezőkovácsháza, Hősök tere 8.
https://www.viragkuldesbekescsaba.hu/

Mezőkovácsházán, üzletünkben kiemelt szerepet szánunk a virágküldésnek. A legnagyobb öröm, amikor valamelyik törzsvásárlónkat lephetjük meg egy csokor virággal, ilyenkor mindig nagy a boldogság.

A virágküldést Mezőkovácsházára a Virág a Világba virágküldő szolgálat mezőkovácsházi üzlete, a Borostyán virágüzlet végzi. A kiszállítás ára Mezőkovácsházára és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy mezőkovácsházi munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Mezőkovácsháza városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A Borostyán virágüzlet webáruháza: virágküldés Mezőkovácsháza
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Mezőkovácsháza
Törődünk egymással

nyitva tartás:
h-p: 08:00-12:00 13:00-17:00
Szo: 08:00-12:00
vas: 08:00-11:00


Közel 20 éve működik üzletünk Mezőkovácsháza központjában, és ezalatt sokan megszerették munkánkat, amit a visszatérő vásárlók elégedettsége mutat a legjobban. Munkánkban a természetességet, a tiszta, egyszerű formákat részesítjük előnyben, kerüljük a művi dolgokat, anyagokat. Üzletünkben a virágok frissességét, az üzlet áttekinthetőségét, a tisztaságot tartjuk fontosnak. Kedvenc feladatunk a csokor kötés, azon belül is a virággazdag körcsokor.